mandag 6. april 2009

FRIHET



Til frihet har Kristus frigjort oss.Stå derfor fast og la dere ikke igjen
tvinge inn under trelldommens åk. Gal.5.1.

Hvilket herlig liv det er å komme inn i Guds nåde,da blir vi virkelig fri! “Fri ifra nøden, dommen og døden.Amen,halleluja.”
(fra sangen Ren og rettferdig). Livet har blitt totalt forandret etter at Jesus kom inn og ble Herre i mitt hjerte. Det er ut derfra det
strømmer liv. Johannes 7.37.
Dette med Jesus er bare noe vi kan ta imot i tro,for det kan ikke forklares,bare erfares.Gud ga sin sønn Jesus for at vi skulle bli
fri all fordømmelse for våre synder.Alt er av bare nåde.Si ja takk og ta imot!! 1.Joh.1.9.
Det er så godt å kunne ta til seg av Guds ord i Bibelen og la det vokse og gro, slik at vi forandres innenfra og ut. Vi trenger ikke ta oss sammen, men falle sammen i Guds kjærlige armer. Det er nåde for all synd. Hans kjærlighet er fullkommen og gis uten betingelser.
Den Hellige Ånds kraft blir gitt oss i frelsens vidunderlige gave. Det er den som er vår talsmann i dag. Den veien åpnet Jesus da han sa: Det er fullbrakt på Golgata. I kjærlighet til vår Far i himmelen, forandres vi mer og mer hvis vi er villige til å la han gi oss råd og veiledning gjennom sitt ord. Det er levende og virker også i dag om vi åpner vårt hjerte for han. Jesus er veien,
sannheten og livet.Joh.14.6.

Han er veien som fører oss til sannheten om hvem Gud er,og hvem vi er i Gud. Sannheten er at vi er så verdifulle at Jesus døde for alle menneskers synd. Vi er alle frelst og fri om vi tar imot.
Kjære venn om du leser dette: Du er verdifull,unik og høyt elsket. Om du ikke kjenner Jesus,ta imot frelsen i dag.Den er ferdig.
Ta imot gaven som er oss gitt og du vil aldri angre.Jesus er med i medgang og i motgang. Han sier: “Kom til meg du som bærer tunge byrder og jeg vil gi deg hvile.” Matt.11.28.
Jeg har erfart at det holder og vet at hans ord er sant.

LIVETS ELV
Kom og bli med i livets elv,der er det godt og være.
DER flyteren strøm av kjærlighet, glede og fred.
I Jesu sår du fullkommen er og der strømmer det liv ut fra.
Det startet på korset hvor død ble til liv
og skapte en kilde av levende vann,
som veller fra hjerter satt i brann.
Kom du til Jesus som kilden er,
han deg hjelper og setter istand.
La elven fra himmlen få strømme i dag,
det leger ditt hjerte fra synder og sår.

Olaug Deila

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi ber om at du holder en høflig tone i kommentarene dine. Innlegg som inneholder grov språkbruk, sjikane eller innlegg som kan virke støtende vil bli slettet.