onsdag 8. april 2009

Evangelisering i Østfinnmark


Fra 10. til 26. mars var Gunnar Stokke og undertegnede (Hans Reite) til Øst-Finnmark i regi av Josva-folket. Vi deltok på møter i Vadsø, Vardø, Tana og Vestre Jakobselv. Det var åpent i møtene og flere søkte forbønn for ulike behov. Vennene satte stor pris på at vi kom og de tok godt imot oss. Siste kvelden arrangerte de et festmåltid for oss i menigheten i Vadsø. Vi bodde der under hele oppholdet.

Daglig gikk vi på husbesøk og fikk komme inn I flere hus, både hos nordmenn og hos utlendinger. Til og med i huset til noen eldre Jehovas Vitner ble vi bedt inn. Vi fikk be til frelse med 4-5 og gav dem nytestamenter og annen litteratur. I Vadsø delte vi ut om lag 2000 traktater slik at nesten hele byen fikk anledning til å lese om frelsens veg. Guds ord skal ikke vende tomt tilbake! Jesaja 55:11. Det var fortsatt full vinter I Finnmark, og temperaturen var nede på minus 13 grader. Det er fortsatt åndelig hardt der oppe, men Gud er mektig til å sende vekkelse. Vi merket en lengsel blandt de troende. Forstander Martin Øynes gjorde en stor innsats med å kjøre oss rundt på møtene og hjalp oss på alle måter.
Vi fikk oppleve at Jesus var med . Hilser med Markus 16:15-20

Hans Reite

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi ber om at du holder en høflig tone i kommentarene dine. Innlegg som inneholder grov språkbruk, sjikane eller innlegg som kan virke støtende vil bli slettet.